HIIIT zoekt Marketeer (v/m/x)

HIIIT in Amsterdam zoekt een Marketeer voor 16 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Dienstverband, Parttime | Sluitingsdatum: 07-01-2024

Innovatieve klankvirtuozen, podiumkunstenaars en multi-inzetbare co-creators. Het geluid van HIIIT omarmt diversiteit; van traditionele percussie tot onconventionele klankbronnen als porselein en zonnepanelen. HIIIT staat voor vernieuwing en experiment in een interdisciplinair kunstenveld en verkent samen met kunstenaars nieuwe horizonten.  


HIIIT (v.h. Slagwerk Den Haag) jaarlijks circa 150 keer in binnen- en buitenland, en bereiken daarmee rond de 50.000 bezoekers per jaar. Onze presentaties variëren van een concert in Muziekgebouw aan het IJ tot interdisciplinaire theaterproducties (samen met o.a. Club Guy& Roni en NITE), maar het zijn ook projecten op Rewire of Down the Rabbit Hole, en jeugdconcerten. Met de videoserie Loading Dock Sessions en het meerjarig traject Inviting The Producer is HIIIT ook op allerlei digitale platforms actief.

Om ons verhaal aan ons publiek te vertellen zoeken we een

Marketeer (v/m/x)
16 tot 24 uur per week

Het werk bestaat uit strategie-ontwikkeling op het gebied van publiekscommunicatie maar ook de uitvoering daarvan. Zoalswerkzaamheden rondom social media updates of het bijhouden van website en de speel-agenda. Je bent dus van het begin tot het eind betrokken. We kunnen daarom iemand gebruiken die het volledige spectrum van marketing- werkzaamheden op zich neemt: een ervaren marketeer met oog voor strategie én een hands-on mentaliteit. Maar mocht je je in een deel van de werkzaamheden minder herkennen, of heb je wellicht nog niet alle ervaring voor het volledige takenpakket, ben je evengoed zeer welkom om te reageren; mogelijk kunnen we de taken zo verdelen dat je een welkome aanvulling op het team vormt.

We zoeken iemand die zich wil storten op:

·       het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en communicatiebeleid voor onze projecten

·       content-creatie voor social media en website

·       samenwerking en afstemming met marketeers van coproductiepartners (zoals NITE, ASKO|Schönberg of Filiaal)

·       ondersteuning bij (publieksbereik van) online presentaties zoals projecten binnen ‘Inviting the producer’

·       het onderhouden van perscontacten, schrijven van teksten voor persberichten etc.

·       monitoren publieksbereik (offline en online), uitbouwen fanbase, organiseren publieksonderzoek

·       doorontwikkeling website

Het is fijn als je een beetje begrijpt wat voor werk HIIIT maakt, zodat je ons verhaal kunt overbrengen. Als je nu nog niet helemaal in thuis in bent maar wel interesse hebt om je erin te verdiepen is er genoeg kennis in de organisatie aanwezig om je daarbij te helpen.

Een deel van het werk gaat over strategie-ontwikkeling op het gebied van publiekscommunicatie; er zijn daarnaast ook meer uitvoerende werkzaamheden rondom social media updates of het bijhouden van website en de speel-agenda. We kunnen daarom iemand gebruiken die het volledige spectrum van marketing- werkzaamheden op zich neemt: een ervaren marketeer met oog voor strategie én een hands-on mentaliteit. Maar mocht je je in een deel van de werkzaamheden minder herkennen, of heb je wellicht nog niet alle ervaring voor het volledige takenpakket, ben je evengoed zeer welkom om te reageren; mogelijk kunnen we de taken zo verdelen dat je een welkome aanvulling op het team vormt.

Wij bieden

·       Een dynamische werkomgeving in het hart van de Nederlandse podiumkunst

·       Een ambitieuze, gevarieerde concert-performance-agenda

·       Samenwerking met een gedreven, flexibel werkend team waarbinnen je zelfstandig werkt

·       Zowel dienstverband als freelance-verbinding is mogelijk, in overleg. Aantal uren per week is afhankelijk van hoe breed je de functie kan/wil invullen, in overleg. Met 150 concerten per jaar is er genoeg te doen in ieder geval…

·       Qua honorering vormen de geldende Cao voor muziekensembles onze richtlijn.

Diversiteit
HIIIT onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. We zien er naar uit iemand aan het team toe te voegen die onze diversiteit versterkt.

Reageren
Je kunt je motivatie en cv graag uiterlijk 7 januari sturen aan
info@hiiit.nl o.v.v. vacature marketeer.

Inlichtingen
Voor meer informatie contacteer Jeltsje In der Rieden (zakelijk directeur) via 
jeltsje@slagwerkdenhaag.nl of 0612808360

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag