Jeltsje In der Rieden nieuwe zakelijk directeur Slagwerk Den Haag

Per 1 juli wordt Jeltsje In der Rieden de nieuwe zakelijk directeur van Slagwerk Den Haag. Ze volgt hiermee interim-directeur Lodewijk Reijs op, die sinds december het muziekgezelschap leidde.

In der Rieden is momenteel zakelijk directeur van SPRING Utrecht, een rol die ze sinds medio 2015 vervulde. Daarvoor was ze onder meer verbonden aan de VSCD (onder meer als directeur wnd).

 

Fedor Teunisse, artistiek directeur Slagwerk Den Haag, laat weten blij te zijn met de nieuwe directeur: “Slagwerk Den Haag is altijd op zoek naar dynamiek. Met de komst van Jeltsje In der Rieden wordt onze organisatie verrijkt met een bevlogen teamspeler die nauw aansluit bij het artistiek DNA van ons ensemble. Persoonlijk kijk ik dan ook uit naar onze samenwerking.”

 

Paul Nap, voorzitter raad van toezicht SDH: “Jeltsje is een ervaren bestuurder, met een breed netwerk in de podiumkunsten. Ze is de ideale kandidaat om voort te bouwen aan een stevige organisatie en een krachtige toekomst voor Slagwerk Den Haag.”

 

Jeltsje In der Rieden: “Slagwerk Den Haag is een internationale organisatie met een stevige positie in de sector, en een gewaardeerd samenwerkingspartner zich graag buiten de gebaande paden begeeft en verrassende projecten initieert. Ik zie er naar uit aan de slag te gaan bij Slagwerk Den Haag en samen met het team en partners de ambitieuze plannen van de organisatie tot een succes te maken.”

 

Noot voor de redactie

Fotocredit: Anna van Kooij

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lodewijk Reijs, zakelijk directeur a.i. Slagwerk Den Haag, via lodewijk@slagwerkdenhaag.nl

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag