SDH mini-tour door Den Haag tijdens UITfestival

Zondag 8 september is Slagwerk Den Haag maar liefst 4x te beluisteren tijdens het UIT festival in thuisstad Den Haag.

10.45 live in het programma UIT van Omroep West, die deze dag uitzenden vanuit de Koninklijke Schouwburg. Niels Meliefste wordt geïnterviewd en we spelen live een kort fragment.

12.30 een korte presentatie met o.a. een verrassende versie van Steve Reichs Clapping Music, tijdens de kindermiddag in Theater aan het Spui. Later dit seizoen staan we hier weer met de familievoorstelling Back to OZ. 

14.00 Dag in de branding (stand 49 aan het Lange Voorhout). Dag in de Branding presenteert samen met partner Korzo diverse concerten. Wij staan een kwartiertje op het intieme podium naast de stand. Goed om te weten: dit is de laatste datum dat je een voordelig passe-partout voor de Dag in de Branding editie van 12 oktober kunt kopen!

Rond 17.00 Sluiten we af op het Zuid podium aan het Lange Voorhout. Het blijft nog heel even een verrassing wat we gaan spelen. 

Komende maanden speelt Slagwerk Den Haag zeker 7(!) keer in Den Haag, met verschillende concerten en voorstellingen. Een overzicht van ons Haagse programma vind je hier. Hou de website ook in de gaten voor nieuwe toevoegingen!

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag