Studio verhuur

Op zoek naar een repetitieruimte in Den Haag? De studio van Slagwerk Den Haag is te huur en biedt een volledig geïsoleerde, prettige werkruimte in Labs55, nabij station Holland Spoor. 

Het vloeroppervlak is in totaal 100 m2. Het speeloppervlak van de studio is 11 meter lang en 6 meter breed. Er zijn 13 stoelen, 2 tafels, 20 lessenaars en 1 R. Weissbord Eisenberg vleugel waar je gebruik van kunt maken. Ook is er gelegenheid voor het maken van koffie en thee.

De SDH studio is te huur vanaf 80* euro per 4 uur of voor 160 euro per dag. Wil je de studio huren voor meerdere dagen achter elkaar, dan zijn de kosten 200 euro per dag. Wil je een week of langer huren, dan maken we een prijsafspraak op maat.

De studio is ook geschikt als opnamestudio. Wil je hier gebruik van maken? Dit kost 300 euro per dag. Er is geen opname apparatuur aanwezig. Wel beschikt de studio over twee aparte ruimtes met een kabelkanaal en raam ertussen. 

 Het is mogelijk om tijdens je repetitiedag onze instrumenten te huren, vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Voor informatie en reserveren van de ruimte, neem contact op met onze producent Stephie Kolman: productie@slagwerkdenhaag.nl/ t: 06 38 13 10 47

 

*alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. 

 

Foto: Stephie Kolman 

 

 

 

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag