Vrienden.SDH

Join the club!

Wij zijn ontzettend blij met het publiek dat onze concerten en voorstellingen bezoekt. Wellicht bent u een trouwe bezoeker. Of misschien heeft u zich voor het eerst laten verrassen door ons geluid. Hebben we u weten te raken? Voelt u zich betrokken bij onze ‘club’? Dan zijn wij op zoek naar u!

Slagwerk Den Haag zoekt vrienden die zich willen inzetten en/of die bereid zijn om jaarlijks een financiële bijdrage te doen. In ruil daarvoor ontvangt u onze e-nieuwsbrief enkele keren per jaar en ontvangen we u graag één keer per jaar voor een besloten meet & greet met de slagwerkers.

Vrienden.SDH biedt twee mogelijkheden:

* U kunt jaarlijks - tot wederopzegging een bedrag overmaken om ons financieel te ondersteunen.

* U kunt zich inzetten als 'crew-member', bijvoorbeeld door na afloop van concerten cd's te verkopen of een bijdrage te leveran aan de publiciteit van SDH (bijvoorbeeld door fotografie, flyerdistributie of het schrijven van een blog).

Wilt u ons ook steunen? Download hier het aanmeldformulier. 

ANBI

Stichting Slagwerk Den Haag is in bezit van de ANBI-status. Doet u een gift aan Slagwerk Den Haag dan krijgt u hiervoor extra belastingaftrek. Wanneer u de aftrek voor uw aangifte berekent, mag u de gift aan Slagwerk Den Haag verhogen met 25%. Voor deze verhoging  geldt een maximum van € 1.250. Het maakt hierbij niet uit of u een gewone gift doet of een periodieke gift, of beide. Gedetailleerde informatie over de aftrekbaarheid van uw gift vindt u op de pagina aftrekbaarheid giften aan cultuur van de belastingdienst. Voor rekenvoorbeelden van de belastingdienst met betrekking tot giften aan een culturele ANBI klik hier.

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag