Slagwerker, motivator, educator. En artistiek directeur. Fedor (1972) is als sinds 2001 verbonden aan Slagwerk Den Haag. “En elke periode is weer interessanter dan de voorgaande.”

De elektronische kant van slagwerk en zijn kennis van populaire muziek zijn de specialismen van Frank (1982). SDH is zijn voedingsbron en biedt inspiratie. “Nieuwe geluiden, nieuwe instrumenten, een open state of mind  en een hoog spelniveau”.

 

Op zijn negende kwam Joey (1981) in aanraking met slagwerk en het was liefde op het eerste gezicht. Bij SDH is hij dan ook volledig op zijn plek. "SDH staat voor avontuur. We kiezen nooit de makkelijkste weg. In elk project staan we voor uitdagingen, zowel muzikaal, instrumentaal als organisatorisch."

 

In een tijd waarin de subsidie flink werd teruggeschroefd, in de beginjaren van het nieuwe millennium, sloot Niels (1979) zich aan bij Slagwerk Den Haag. “Iedereen zette zich toch voor de volle 100% in en niet voor niets. We hebben als groep een geweldige ontwikkeling mogen doormaken.”

“Een plek om te groeien. Niet alleen op muzikaal en artistiek vlak, maar ook menselijk en intellectueel”, zo omschrijft Pepe Garcia (1980) Slagwerk Den Haag. Hij maakt dan ook al jaren met veel plezier deel uit van de groep.

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag