Update rondom COVID-19

Op 12 maart werd bekend dat concerten en andere evenementen voor meer dan 100 personen in Nederland niet door kunnen gaan, in verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19 veroorzakende coronavirus. Dit heeft ook consequenties voor Slagwerk Den Haag. Inmiddels is bekend dat helaas al onze voorstellingen en concerten in binnen- en buitenland t/m 1 juni zijn geannuleerd. 

Had je al tickets? De meeste theaters, concertzalen en festivals vermelden op hun homepage hoe zij hiermee omgaan. In verband met de drukte rondom de wijzigingen bij de zalen, kan het soms enige tijd duren voor het precies duidelijk is hoe hiermee wordt omgegaan. 

Via bijgaande links vind je de actuele informatie m.b.t. het Kwartet!-concert in Leiden (21/3) en Tuinieren met slagwerk in Nijmegen (29/3).

Met NITE zouden wij vanaf 12 maart Before/After spelen. De eerste voorstellingen van de tournee zijn t/m 1 juni geannuleerd. Op de NITE website staat een handige q & a voor wie vragen heeft over wat er nu gebeurt met reeds gekochte tickets voor deze voorstellingen die gepland stonden in Spot Groningen en de Flint in Amersfoort.  

Ook de concerten in Krems (Oostenrijk) en de Young SDH tournee in IndonesiĆ« zijn geannuleerd. 

Update 17 maart
Zaterdag 4 april, Rots!, familieconcert in Tilburg, is geannuleerd.

Maandag 6 april, W.A.L.L. in samenwerking met Aart Strootman en TEMKO, is geannuleerd.

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag