Werk

Slagwerk Den Haag: inventief en divers geluid

Slagwerk Den Haag (SDH) is gefascineerd door alles wat te maken heeft met geluid, puls en materialen als klankbron. SDH voert uit en co-creĆ«ert (slagwerk)muziek in de meest uiteenlopende vormen. Het spelen van bestaand repertoire, het geven van nieuwe opdrachten, het maken van nieuw werk in samenwerking met componisten en partners uit andere disciplines, en het onderzoeken van de grenzen en mogelijkheden van georganiseerd geluid zijn voor SDH dagelijkse kost.  Het resultaat is te beluisteren en zien in zeer verschillende producties al dan niet in samenwerking met partners gerealiseerd: zie de rubriek producties hiernaast.
 

Sinds 1977 is SDH, binnen en buiten Nederland, leidend in het uitvoeren van bekend en minder bekend slagwerkrepertoire. Resultaat: een repertoire bestaand uit honderden werken afkomstig uit alle windstreken. Voor een impressie klik hiernaast op 'repertoire'.


SDH is, naast zijn eigen podiumactiviteiten, actief op gebied van talentontwikkeling en educatie met name in de regio Den Haag, maar ook daarbuiten. Voor een impressie zie de rubrieken 'educatie' en 'talentontwikkeling'.

 

Deel deze pagina

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag