Na 46 jaar zal Slagwerk Den Haag voortaan bekendstaan als "HIIIT." Artistiek Directeur Fedor Teunisse over onze nieuwe naam: “Slagwerk Den Haag past niet meer bij wie we zijn, we hebben de afgelopen jaren zoveel ontwikkelingen doorgemaakt.

Yara's Wedding & The Underground zijn door De Nederlandse Toneeljury geselecteerd voor de aanstaande editie van het Nederlands Theater Festival (NTF)!

De interdisciplinaire voorstelling Yara’s Wedding door Guy Weizman, NITE en Schauspiel Hannover ging op 24 februari in wereldpremière in Hannover en een week later in Nederlandse première in Groningen. De aanwezige pers schreef lovende recensies over deze voorstelling.

Onze nieuwste jeugdvoorstelling Superball, Lollipop & Mr Classic (8+) i.s.m. Oorkaan is op 26 februari in première gegaan in Amare Den Haag. Lees hieronder wat de Theaterkrant ervan vindt.

Per 1 juli wordt Jeltsje In der Rieden de nieuwe zakelijk directeur van Slagwerk Den Haag. Ze volgt hiermee interim-directeur Lodewijk Reijs op, die sinds december het muziekgezelschap leidde.

Enigszins onwennig en met restricties, maar ook met ongebreideld speel-enthousiasme en een staalkaart van het veelzijdige SDH-geluid.

SDH blijft zijn oerkracht trouw en beoogt ook in deze ongewone tijden te verrijken met inventief geluid. Een overzicht van enkele ongoing online-activiteiten.

Loading Dock Sessions

Het is gelukt! Swan Lake ging 20 oktober in première en speelde inmiddels al in Groningen en Rotterdam. Ook de eerste recensies zijn verschenen.

I.v.m. de aanscherpte maatregelen rondom de inperking van het Corona virus hebben we helaas moeten besluiten om de Bootcamp uit te stellen naar 2021. Degenen die zich al hadden aangemeld ontvangen hierover bericht via Slagwerk Den Haag.

SDH,’er Frank Wienk, die ook solo opereert onder de naam Binkbeats, heeft onlangs de muziek voor de voorstelling LOVE❤️ als album uitgebracht onder de naam LOVE CODEX. LOVE CODEX is een conceptueel album waarin Frank dieper in de wereld van sound design duikt.

Pagina's

Deel deze pagina

Abonneren op Nieuws

Kantoor

Piet Heinkade 5
1019 BR Amsterdam
info@slagwerkdenhaag.nl

Privacy statement

Studio

Labs55
Lulofsstraat 55
2521 AL Den Haag